Diploma!

Om te kunnen fokken met je teef moet je voor de Weimaraner vereniging een show lopen waarbij de hond minimaal 'zeer goed' moet halen.
Met Amber hebben we meegedaan met de kampioenschapsclubmatch, ze behaalde toen in de Jeugdklasse teven (2018) de derde plaats met een uitmuntend. Afgelopen jaar (2019) deden we mee in de Open klasse teven en haalde ze wederom de derde plaats, nu met een zeer goed.
Op tweede pinksterdag (2019) hebben we de Pinkstershow van de Kynologenclub Arnhem gelopen. Amber haalde een uitmuntend op de eerste plaats van de Open klasse teven.  Trots en blij! 
We zouden heel graag een nest fokken met een fokcetificaat van de Weimaraner vereniging. Dit was ons doel voor 2019, het SJP-B diploma halen. 
Helaas hebben we het doel moeten bijstellen toen het nieuwe regelement van ORWEJA een kraai in de proeven bracht... Amber moest niets van de kraai hebben. Ze liep er naartoe, rook eraan en liet hem liggen. Keer op keer.
Gelukkig hebben we in augustus wel ons SJP-C diploma gehaald, waar ik ook ontzettend blij mee ben.
We zijn dus nog niet klaar, ons doel voor 2020 zijn meerdere SJP-B diploma's met hoge punten. Aan de kraai zal het niet meer liggen, na een aantal bijlessen haalt Amber het niet meer in haar hoofd hem niet te brengen!


«   »