Horen, zien en genieten

Horen, de puppen zijn met dichte oortjes geboren, maar ze zijn duidelijk niet doof! Wie Tini heeft ontmoet weet dat hij een vrij lage luide stem heeft... inmiddels durf ik te stellen dat de pupjes dit ook weten! 😊
Tini kwam vanuit de keuken lopen met een "Zo, nu ga ik..."  waarop het kopje van één van de pupjes bijna tegen het plafond zat... och erm...tsja ook dat hoort bij socialisatie!
Zien, ook de oogjes van de puppen zijn dicht bij de geboorte, maar ook hiervoor geldt, ze zijn duidelijk niet blind! Tijdens het maken van een foto met flits reageren ze duidelijk op de flits! Ik ben benieuwd wanneer de eerste oogjes open gaan, natuurlijk laat ik dit meteen weten!
Genieten, dat doen we met volle teugen van dit klein grut, maar ook van Amber, die zich heeft ontplooit tot een super goede moeder, maar ook nog heerlijk zichzelf is, geniet van een wandeling en alle aandacht voor haar en de pupjes. En, ja, ze geniet misschien nog wel het meeste van het heerlijke eten dat ze krijgt... Tini is jaloers op de gebakken zalm met een eitje en wat geiten yoghurt...nou ja, vooral op die zalm!!


«   »