Verslag

Op 28 mei j.l. werden we aan het begin van de middag in Wageningen verwacht bij de Wagenrenk. Ongeveer 20 min. voor de afspraak moest ik melden dat Amber er was, zij moest in de auto blijven wachten. Ik kreeg oogdruppels mee en moest in beide ogen 2 druppels druppelen.
Daarna was het wachten tot we binnen geroepen werden. De oogdruppels maakte de pupillen van Amber erg groot en ze reageerden niet meer op licht/donker, zodat dkt. Stades goed in haar ogen kon kijken.

Het werkelijke onderzoek was zo klaar. Met 2 instrumenten keek de dkt. in Amber haar ogen en gaf meteen de uitslag dat alles goed was!

Amber was loops... dat er een paar drupjes bloed op de tafel lagen was geen probleem. "Dan heb ik totaal geen moeite met de reuen op de tafel te krijgen straks" grapte de dkt.
Opgelucht met een goede uitslag maakten we van de verdere dag een uitstapje. Tini en ik aten een pannenkoek op een terras van een restaurant in de buurt. Echt leuk, zo lang geleden i.v.m. corona dat we op een terras zaten, laat staan uit eten waren! En nu ook nog met een feestelijk gevoel. Intussen lag Amber lekker in de schaduw in de auto, haar pupillen gingen langzaam weer reageren op licht en donker. We reden een toeristische route terug en voeren over het water met een pondje richting het zuiden en hebben Amber lekker even uitgelaten. Kortom, een fijne, succesvolle middag samen!  


«   »