Familie reünie

Op zondag 4 juli '21 was het eindelijk zover!
Al twee keer eerder hadden we de datum om elkaar te ontmoeten moeten verzetten, maar nu kon het eindelijk doorgaan!
We spraken af in het losloop gebied in Leende, naast manege de Molenberg.
Eerst ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai. Kennis maken met elkaar, de honden laten wennen aan de groep en gewoon lekker kletsen.
Toen we compleet waren (iedereen kon op 2 afzeggingen na) bleef ik i.v.m. een enkelblessure achter, terwijl de rest een wandeling ging maken. 
Ik vroeg me nog even af of Amber wel mee zou gaan, want de avond ervoor, toen we het terrein nog even hadden bekeken dacht Tini even met Amber te gaan lopen, maar omdat ik achter bleef bleef zij maar op en neer lopen tussen Tini en mij... Nu was ze mij zo vergeten!
Ze genoot ontzettend van alle honden en de honden van elkaar. Twee broertjes hadden even een beetje mot, maar dat was al snel gecorrigeerd.

Tijdens de wandeling kwamen mijn ouders ook nog kijken, zij wilden de honden ook graag even terug zien. Maartje en Mike zetten ondertussen de spelletjes op.

Toen de wandelaars terug kwamen begonnen de eerste druppels te vallen... De groepsfoto was nog niet gelukt, maar die moest toch echt genomen worden. Dus, na enige inspanning, zie hierboven het resultaat! Nog niet netjes op een rij, maar al wel allemaal stil liggend bij elkaar! Geloof me, als het niet zo ging plenzen waren er zeker 'georganiseerdere' foto's gemaakt... maar, helaas, het begon verschrikkelijk te regenen en vanaf toen de hele middag!

We zijn naar de manege gegaan, waar we zonder probleem een paar uur eerder dan afgesproken werden ontvangen, super fijn!
We hebben ondanks dat de spelletjes niet door gingen een gezellige middag gehad. Super fijn dat we met zoveel waren en top om onze 'puppenkinderen' terug te zien, stuk voor stuk opgegroeid tot mooie Weimaraners 🤩😍🥰
 


«   »