Trainen

Toen we wisten dat we een pupje kregen, Amber was toen 2 dagen oud, hebben we ons ingeschreven bij Discendo, jachthonden training in Sevenum.  We waren al van te voren gaan kijken bij welke hondenschool we wilden gaan trainen en de keuze was op Discendo gevallen. 
Begin september 2017 gingen we voor de eerste les naar Discendo. De fokker van Amber, zowel van  haar moeder als van haar vader's kant kwamen kijken. Gezellig! En Amber was blij, had er zin in, had goed aandacht voor mij, wilde graag leren en was nieuwsgierig! 
Inmiddels hebben we 5 seizoenen les gehad en ons SJP-C diploma gehaald. 

Lees meer »

Welkom thuis!

Op 24-06-2017 mocht Amber met ons mee naar huis. Ze ging voor het eerst zo'n lange autorit maken, van Maastricht naar Geldrop.
Net voor we thuis kwamen viel ze in slaap! Eerst even een plasje gedaan op het veldje, daarna in de voortuin gesnuffeld en toen naar binnen.
We hebben haar eerst in de (open) bench gezet en van daaruit is ze de keuken, kamer en uiteindelijk de hele beneden verdieping al snuffelend gaan verkennen. Het was prachtig weer, al snel deden we de achter deur open en kwam Amber ook naar buiten. Ze genoot er zichtbaar van, zo klein en zo nieuwsgierig, heerlijk om te zien! 

Lees meer »

Amber (Animado Perro Darlena)

Op 29-04-2017 werd het D-nest geboren van 
Animado Perro Aranka (Raya) en Aalto Just Weimaraner (Kyle)
Een prachtig nest met 10 puppen. 
Wij waren één van de gelukkigen die een pup zouden krijgen. Een heerlijke tijd begon, veel bezoekjes aan het nest. Wat hebben we genoten van de kleine pupjes. En nog steeds is het leuk om te horen hoe het met de broers en zussen gaat.

Lees meer »