Een pup

Je hebt onze web-site bekeken. Wellicht omdat je nieuwsgierig was naar onze Weimaraner kennel. 
Zou je nu een pup van ons willen gaat dat als volgt in z'n werk.
Je stuurt ons een berichtje. 
Vermeld hierin dat je graag een pup zou willen. Wij zullen je dan een vragenlijst toe mailen welke je ingevuld terug stuurt. Als we de lijst terug ontvangen hebben krijg je bericht en kunnen we evt. verdere afspraken maken.
Wij streven er naar om kennis te maken tijdens de dracht van Amber. Het heeft echt onze voorkeur je te ontmoeten voor de pups geboren zijn. Dus vóór de kerstdagen van 2021.
In de vragenlijst is er ruimte op te geven of je voorkeur hebt voor een reu of teefje. Uiteraard hebben we van te voren geen idee hoeveel pups er geboren worden en wat het geslacht zal zijn van de pups.  
Tijdens de eerste 8 weken dat de pups bij ons zijn zullen we per pup de ontwikkeling goed in beeld brengen. Natuurlijk mag je als pupkoper een voorkeur aangeven welke pup je graag zou willen hebben, maar de uiteindelijke beslissing van verdeling ligt bij ons.  
Houdt er rekening mee dat als er een pup uit Amber haar nest mee naar jullie mag, deze (afhankelijk van de datum dat de pups geboren worden) zo rond eind februari 2022 het nest mogen verlaten. Het is dus zaak dat je zorgt dat je dan je handen vrij hebt de eerste weken om de pup een warm welkom te heten! De precieze week/datum dat het nest verlaten mag worden is bekend zodra de pups geboren zijn.

Home