Puppy nieuws  (2019)

Op zoek naar een reu. Een vader voor het eerste nestje van Amber. 
Gelukkig werden we na een eerste gesprek met een fok-reu eigenaar wel wat wijzer. Gelukkig kregen we ook hulp van de eigenaar van Amber haar vader. Zij attendeerde ons op Lartist D Bozar Edelweims de la Clarée.

Kennel Edelweims de la Clarée is te vinden in het noorden van Frankrijk.
We legden contact met de eigenaar Bénédicte Molozay om te vragen of ze kennis wilde maken met ons en Amber als zij de combinatie Bozar en Amber ook goed vond.
Het was op 19-10-'19 dat we naar Frankrijk reden. Best spannend! We zagen een beetje op tegen de taalbarrière die we verwachtte... ons Frans bestaat uit wat losse woorden en heel veel handgebaar. Maar de zorgen maakte ruimte voor een grote opluchting toen we Bénédicte de hand schudde, zij sprak super goed Engels. Het klikte, niet alleen tussen ons en Bénédicte maar ook duidelijk tussen Bozar en Amber. Ze vonden elkaar echt leuk, zo prachtig om te zien.  Ze holden en speelden samen alsof ze al jaren bevriend waren. Samen hun neus in de grond steken..."zit hier een beestje?!" en weer een rondje rennen...heerlijk.
We spraken af dat we als Amber eind januari begin februari loops wordt meteen contact opnemen en overleggen hoe en wat af te spreken. We laten bij Amber progresteron prikken waardoor we dan redelijk kunnen plannen wat een goede dag is voor de dekkingen.

Nu is het dus afwachten tot Amber loops wordt...

31-01-2020 Update: De dekking heeft plaats gevonden!
28-03-2020 Update: We hebben een prachtig nest gekregen van 8 puppen 4 reutjes en 4 teefjes!


In de foto galerij vind je meer foto's van Amber en Bozar. Home